​Tryk og tryksager

streg_gron

Hos ​TRYK 2100 på Østerbro nær Nordhavn i København udføres tryksager i digitaltryk. Vi tilbyder tryk i alle farver og formater, og efter kundens ønske gør vi det med eller uden efterbehandling. Også det grafiske forarbejde klarer vi.

Blandt de mange tryksager vi udfører, kan nævnes følgende:

  • ​Flyers, løsark
  • ​Foldere
  • ​Brochurer, hæfter, bøger
  • ​Plakater
  • ​Visitkort
  • ​Kuverter
  • ​Etiketter
  • ​Rapporter
  • ​Invitationer
  • ​Med meget mere

Hvis du har brug for at få udført en af ovennævnte tryksager, kan du 'trygt' henvende dig til TRYK 2100 på telefon 35 55 21 00.

Også hvis du har mere specielle ønsker, er vi klar med vores ekspertise. Vi har stor viden og masser af erfaring i branchen, så vi kan rådgive og komme med forslag til løsninger.

2 hovedprincipper ved produktion af tryksager

Enten skal det gå stærkt - Eller prisen skal være lav.

​Du kan ikke forvente at få begge dele samtidig, så den samme tryksag vil ofte koste noget forskelligt.

Hvis Du har en hastesag klarer vi de fleste opgaver via vores dag til dag service (d2d) og ofte: "with a little help from the staff" hvis det grafiske set-up skal finpudses en smule.


​Har du derimod en trykklar PDF fil og gerne venter en ugestid på leveringen tilbyder vi levering uge til uge (w2w) via vores webshop: happyshop.tryk2100.dk, og du opnår "extra happy prices".


​Med en trykklar pdf med behørigt 3mm bleed og skæremærker kan ordren bestilles direkte på happyshop.tryk2100.dk men ellers kan bestilling også afgives i butikken på Østerbrogade 84, hvor vi gennemgår din fil inden den igangsættes.
​​

Hos TRYK 2100 rådgiver vi altid vore kunder, og har du brug for at få trykt den ene eller anden slags tryksager, taler vi meget gerne med dig, uanset om det handler om digital print, tekstiltryk eller bogtrykkeri.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os via vores kontaktformular hvis du har spørgsmål eller via vores tilbudsformular, hvis du ønsker at få et tilbud på din trykopgave.

Vi værner om miljøet​

trykkeri der matcher dine behov

​Er du i tvivl om, hvad du har behov for eller har du blot nogle spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, eller endnu bedre bruge den mere detaljerede forespørgsels formular.

Kontaktoplysninger

streg_gron

TRYK 2100 ApS

Østerbrogade 84, 2100 København Ø

+ klik for rutevejledning

Har du spørgsmål?

streg_gron

Telefon: 35 55 21 00

E-mail: butik@tryk2100.dk

​CVR-nummer: ​29635269

Åbningstider​

streg_gron

Mandag-fredag: 9:00-17:00

Lørdag & søndag: lukket

 


Bestil tilbud​

streg_gron

For at gøre det let for dig som kunde kan du nu bestille et tilbud direkte fra vores hjemmeside her.​ Du kan også skriv en mail: tilbud@tryk2100.dk