Posters og grafiske plakater lige efter dine ønsker

streg_gron

​Drømmer du om at forkæle en du holder af med en hjemmelavet poster? Så hjælper vi dig gerne med dette. Hos TRYK 2100 nær Trianglen Metrostation i København fører vi adskillige materialetyper til plakater og posters i valgfrie størrelser.

​​

Vi servicerer kunder fra både Nordhavn, Østerbro og omegn, så du bør ikke tøve med at kigge forbi vores forretning.​

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for tryk og print. Derfor kan vi varetage enhver opgave på området, uanset størrelse og type.

​Vælg mellem disse materialer til posters og plakater

Vi har samlet et bredt sortiment af materialer til posters og plakater. På den måde er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver, hvor vi kan imødekomme ethvert behov. Vi tilbyder følgende:

  • ​Plakatpapir: Standard er 180g med en mat overflade. Papirtypen er populær i kombination med en magnetramme med ophængssnor.
  • Fotopapir: Har en krideret overflade, som er velegnet til billeder, ligesom papiret har en stivhed, der gør det velegnet til indramning, uden at det buler bag glasset.
  • Polyester er som stof og især velegnet, når posteren skal kunne foldes som en dug og måske pakkes ned i håndbagagen til rejsen.
  • Malerlærred bruges, når motivet skal fremtræde som et maleri. For efterfølgende opspænding på blændramme og eventuel indramning henviser vi til Art & Frame.

​Vi tilbyder desuden en række ekstra ting såsom:

  • Magnetrammer til plakater – 2 sorte trælister holder plakaten på plads i top og bund og er i top forsynet med justerbar ophængs snor. ​En nem montering og et rustikt look. De findes i plakatstørrelser fra A4 til B1.
  • Skifterammer i sort alu –​ Robust med hjørneforstærkning. De findes i plakatstørrelser fra A4 til B1.
  • Opklæbning på skumplader - ​Tykkelse 5 mm eller 10 mm leveres,

    ​et praktisk og let materiale.

Kontakt os for kompetent vejledning

Kig forbi vores forretning, bed om et tilbud eller send en forespørgsel på mail: butik@tryk2100.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

For posters i større mængder, henviser vi til vores webshop.

Vi værner om miljøet​

trykkeri der matcher dine behov

​Er du i tvivl om, hvad du har behov for eller har du blot nogle spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, eller endnu bedre bruge den mere detaljerede forespørgsels formular.

Kontaktoplysninger

streg_gron

TRYK 2100 ApS

Østerbrogade 84, 2100 København Ø

+ klik for rutevejledning

Har du spørgsmål?

streg_gron

Telefon: 35 55 21 00

E-mail: butik@tryk2100.dk

​CVR-nummer: ​29635269

Åbningstider​

streg_gron

Mandag-fredag: 9:00-17:00

Lørdag & søndag: lukket

 


Bestil tilbud​

streg_gron

For at gøre det let for dig som kunde kan du nu bestille et tilbud direkte fra vores hjemmeside her.​ Du kan også skriv en mail: tilbud@tryk2100.dk