Bogtrykkeri der trykker alle slags bøger

Få hjælp til at få trykt din bog

Hos TRYK 2100 ApS tilbyder vi alle former for bogtrykkeri. 

Har du brug for hjælp til at få trykt din bog hos en professionel bogtrykker, så kan vi med andre ord hjælpe dig.

Vores bogtrykkeri administreres fra Østerbro i København, lige ved Nordhavn, men produktionen foregår i vores webshop, som du er velkommen til at benytte dig af, hvis du har en trykklar PDF, og her kan du selv beregne prisen på din opgave. 

Ofte ønsker vore kunder dog lige at vende opgaven med os for at vurdere de mange detaljer i produktionen, ikke mindst i forhold til en ønsket produktions og leverings tid.

Forskellige indbindingsformer

Når det kommer til bogtrykkeri, er der forskellige former at vælge imellem. Det kan f.eks. være:

  • Paperback
  • Hardback
  • Spiral

Til traditionel bogproduktion er de mest populære valg paperback og hardback, hvorimod spiralbinding mest benyttes til virksomheders produktkataloger.

Fokus på detaljer og finish

Når vi udfører bogtrykkeri, har vi et stort fokus på den sidste finish og de små detaljer. Vi vægter det meget højt, at din bog ser professionel ud – og lige som du gerne vil have den.

Det betyder, at vi selvfølgelig også har fokus på de tekniske detaljer som bl.a. kapitælbånd og indbygget for- og bagsats. Kapitælbånd er det bånd i ryggen, som skjuler bindingen – dette giver et lækkert look.

Omslaget er et kapitel for sig selv, og kan påføres en kachering som mat, blank eller soft-touch, og desuden med mulighed for spot finish-elementer som guld folie, sølv folie eller UV-lak på f. eks en tekst eller et logo.

Forskellige papirtyper

Når det kommer til bogtrykkeri, er der forskellige papirtyper at vælge imellem. Det kan f.eks. være coated (Silk) eller uncoated (mat, hvidt eller tonet). Ligeledes er der forskellige valgmuligheder til omslaget, der gerne afstemmes efter indholdets papirvalg.

Kontakt os for et tilbud på bogtrykkeri

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på bogtryk. Vi har dig og dine behov i fokus, og vi giver dig flere muligheder i forhold til leveringstid og økonomi ved bogtrykkeri. Vi ser frem til at hjælpe dig!​

Vi værner om miljøet​

trykkeri der matcher dine behov

​Er du i tvivl om, hvad du har behov for eller har du blot nogle spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, eller endnu bedre bruge den mere detaljerede forespørgsels formular.

Kontaktoplysninger

streg_gron

TRYK 2100 ApS

Østerbrogade 84, 2100 København Ø

+ klik for rutevejledning

Har du spørgsmål?

streg_gron

Telefon: 35 55 21 00

E-mail: butik@tryk2100.dk

​CVR-nummer: ​29635269

Åbningstider​

streg_gron

Mandag-fredag: 9:00-17:00

Lørdag & søndag: lukket

 


Bestil tilbud​

streg_gron

For at gøre det let for dig som kunde kan du nu bestille et tilbud direkte fra vores hjemmeside her.​ Du kan også skriv en mail: tilbud@tryk2100.dk