Flyers i et smart design

streg_gron

​Hos TRYK 2100 på Østerbro i København, nær Nordhavn station, klarer vi alle dine print- og tryksager. Skal du have lavet flotte flyers eller brochurere til din virksomhed? Så er vi den rette til opgaven! Du bestemmer selv

Hvad er prisen for flyers?

Pris på en tryksag kan ikke sammenlignes med en forbrugsvare fra et dagligvarehus eller byggemarked hvor hver artikel ofte har en pris pr. stk.

Tryksagen er et produkt af en individuel produktion til et bestemt formål, og prissætningen herfor er sammensat af forskellige elementer, så den samme tryksag vil som regel koste forskelligt f.eks. afhængig af:

  • Hvornår skal du bruge tryksagen?
  • Hvor mange skal der produceres?
  • Hvor godt har du selv forberedt dig når du afgiver bestilling?

Følgende er priseksempler på løsark/flyers fra trykklar PDF-fil der anskueliggør dette:

1) Når du skal bruge tryksagen i morgen eller måske hurtigere, skal du gå efter de røde priser /day to day (d2d).

2) Kan du vente en uge på leveringen er der store besparelser, idet vi trykker din opgave som samtryk med andre tilsvarende jobs, og du skal så gå efter de grønne priser under week to week (w2w).

3) Er du selv i stand til at kreere en trykklar PDF-fil med 3 mm bleed & skæremærker, så du ikke er afhængig af, at vi skal gennemse din trykfil, kan du bestille direkte på vores webshop, hvor de blå priser er gældende.

Kontakt os for mere information

Du kan bestille levering direkte til din erhvervsadresse eller til afhentning hos TRYK 2100. Varen vil være fremme inden for 1 uge (w2w).

Har du andre spørgsmål omkring flyers, eller bare vil høre mere vores billige priser, så kontakt os på telefon 35 55 21 00 eller e-mail butik@tryk2100.dk.

Hvis du i forvejen har en PDF-fil klar med motiv, så kan du bestille den HER.​

Vi værner om miljøet​

trykkeri der matcher dine behov

​Er du i tvivl om, hvad du har behov for eller har du blot nogle spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, eller endnu bedre bruge den mere detaljerede forespørgsels formular.

Kontaktoplysninger

streg_gron

TRYK 2100 ApS

Østerbrogade 84, 2100 København Ø

+ klik for rutevejledning

Har du spørgsmål?

streg_gron

Telefon: 35 55 21 00

E-mail: butik@tryk2100.dk

​CVR-nummer: ​29635269

Åbningstider​

streg_gron

Mandag-fredag: 9:00-17:00

Lørdag & søndag: lukket

 


Bestil tilbud​

streg_gron

For at gøre det let for dig som kunde kan du nu bestille et tilbud direkte fra vores hjemmeside her.​ Du kan også skriv en mail: tilbud@tryk2100.dk