Velkommen - Digitalprint tryksager i København

Digital print on demand

Hos TRYK 2100 nær Trianglen Metrostation i København udføres digital print. Enten gør vi det for dig eller du vælger selv at printe dit job hvorved du sparer kr. 40,- i startpris.  


​Har du en ide, du af den ene eller anden grund ikke har fået klar til digital print, kan vores grafiske medarbejdere rådgive og hjælpe med den kreative udformning. Spørg os, vi er fagfolk og hjælper gerne med vejledning.

Vi printer efter dine ønsker, i sort/hvid eller fuldfarve, på papirtyper fra 80-300 g, hvor du kan vælge mellem forskellige former for papirstruktur og farvenuancer.


Vi tilbyder de ekstra muligheder med digital print

Blandt de supplerende ydelser i forbindelse med digital print on demand kan vi tilbyde:

  • Tilskæring
  • Buk og fals
  • Optagning
  • Hæftning
  • Indbinding
  • Nummerering
  • Laminering og en del mere

Når du gør det selv: (you are the champion)

Der står 3 computere med tilhørende sort/farveprintere til din disposition.​ I printerne ligger A4 & A3 Colorcopy papir i såvel 100 som 200g.

​Du kan indlæse dit dokument enten via et USB stik eller tilgå din

 e-mail lige som du ville gøre hjemme hos dig selv.

PDF er den foretrukne filtype at printe fra. Hvis du har lavet dit dokument i et tekstprogram (f. eks. Word) bør du gemme din fil som PDF på din egen computer førend du overfører filen til dit USB stik. Så har du låst din tekst og du undgår at teksten "hopper rundt" hvilket ellers nemt kan ske når tekstfiler flyttes til en anden enhed. 

På bordet foran computeren ligger der en brugsanvisning på musemåtten. Følg gerne den vejledning.
​Hvis der ellers er noget du er i tvivl om eller såfremt printeren "driller" kontakter du bare en af vore kompetente medarbejdere, der gerne hjælper dig videre. 

Kontaktoplysninger:

Østerbrogade 84  ▪ 2100 København Ø

Telefon: 35 55 21 00  ▪  E-mail: butik@tryk2100.dk

Åbningstider: Man-fre: 9-17.00, Lørdag: 10-14.00

LUKKET. Grundlovsdag 5. juni & lørdag 6. juni

Tilbud ønskes:

E-mail: tilbud@tryk2100.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.