Velkommen - Digitalprint tryksager i København

Digital print

Hos TRYK 2100 nær Østerport og Nordhavn station i København udfører vi digital print med adskillige supplerende ydelser. Hvad du end har brug for af farver og papir i forbindelse med digital print, har vi det sikkert til dig.

Vi printer efter dine ønsker, i sort/hvid eller fuldfarve, på papirtyper fra 80-300 g, hvor du kan vælge mellem forskellige former for papirstruktur og farvenuancer.

Inden for digital print kan du styre dine behov til sikker opfyldelse hos TRYK 2100.

Vi tilbyder de ekstra muligheder med digital print

Blandt de supplerende ydelser i forbindelse med digital print kan vi tilbyde:

  • tilskæring
  • buk og fals
  • optagning
  • hæftning
  • indbinding
  • nummerering
  • laminering og en del mere

Har du en ide, du af den ene eller anden grund ikke har fået klar til digital print, kan vore grafiske medarbejdere rådgive og hjælpe med den kreative udformning. Spørg os, vi er fagfolk og hjælper gerne med vejledning.

Kom ned og print og få en snak

Du kan selv udføre digital print hos os fra dit dokument enten i pdf, jpg eller Office. Du kan transportere dit dokument til os via USB, CD eller webmail.

Mange produkter er velegnede til digital print, for eksempel brochurer, visitkort, flyers, postkort, menukort, invitationer, bordkort, etiketter og rapporter.

Også plakater op til størrelse A3 er glimrende egnet til digital print. Hvad du nu har brug for indenfor digital print, er vi hos TRYK 2100 klar til at byde dig velkommen med ekspertise og god service.

Du kan altid fange os på telefon 35 55 21 00.

Kontaktoplysninger:

​Østerbrogade 84  ▪ 2100 København Ø

Telefon: 35 55 21 00  ▪  E-mail: butik@tryk2100.dk

Åbningstider: Man-fre: 9-17.00, Lørdag: 10-14.00