​​Digital print efter dine ønsker og behov

streg_gron

​Skal du have printet erhvervsopgaver eller en bryllupsinvitation? Uanset hvad så står vi hos TRYK 2100 klar til at hjælpe dig med enhver form for digital print. Enten printer vi for dig, og ellers printer du selv, afhængig af dine ønsker. Vores forretning ligger i København, hvor vi hjælper kunder fra Østerbro, Nordhavn og resten af byen.

​​

Vi printer efter dine individuelle ønsker i sort/hvid eller fuldfarve og på papirtyper fra 80-300 g. Du kan vælge mellem forskellige former for papirstrukturer og farvenuancer, så du kan få lige det print, som du ønsker.

​Har du en ide, som du af den ene eller anden grund ikke har fået klar til digital print, kan vores grafiske medarbejdere rådgive og hjælpe med den kreative udformning. Spørg os endelig – vi er fagfolk inden for tryk og print, og vi vejleder altid gerne.

​​

Vi tilbyder meget mere end digital print

Vi kan varetage enhver form for digital print, hvor vi hjælper mange forskellige slags kunder. Vi varetager dog også et hav af forskellige supplerende ydelser, hvor vi blandt andet kan tilbyde:​

  • Tilskæring
  • Buk og fals
  • Optagning
  • Hæftning​
  • Indbinding
  • Nummerering
  • Laminering og en del mere​

​Du bør med andre ord aldrig tøve med at kigge forbi vores printerbutik, hvis du mangler hjælp til en opgave inden for tryk og print.

Når du gør det selv: (you are the champion)

Der er tre computere med tilhørende sort/farveprintere til din disposition i forretningen. I printerne ligger A4 80g  & A3 90g MultiCopy papir.

Du kan indlæse dit dokument enten via et USB-stik eller tilgå din e-mail, ligesom du ville gøre hjemme hos dig selv.

PDF er den foretrukne filtype at printe fra. Hvis du har lavet dit dokument i et tekstprogram (f.eks. Word), bør du gemme din fil som PDF på din egen computer, førend du overfører filen til dit USB-stik. Så har du låst din tekst, og du undgår at teksten "hopper rundt", hvilket ellers nemt kan ske, når tekstfiler flyttes til en anden enhed.

På bordet foran computeren ligger der en brugsanvisning på musemåtten, som du gerne må følge. Hvis der ellers er noget, du er i tvivl om, eller hvis printeren driller, kontakter du bare en af vores kompetente medarbejdere, der gerne hjælper dig videre.

Kontakt os ved spørgsmål til digital print

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for digital print? Så er du velkommen til at kigge forbi butikken eller kontakte os med det samme på e-mail: butik@tryk2100.dk.

Vi værner om miljøet​

trykkeri der matcher dine behov

​Er du i tvivl om, hvad du har behov for eller har du blot nogle spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, eller endnu bedre bruge den mere detaljerede forespørgsels formular.

Kontaktoplysninger

streg_gron

TRYK 2100 ApS

Østerbrogade 84, 2100 København Ø

+ klik for rutevejledning

Har du spørgsmål?

streg_gron

Telefon: 35 55 21 00

E-mail: butik@tryk2100.dk

​CVR-nummer: ​29635269

Åbningstider​

streg_gron

Mandag-fredag: 9:00-17:00

Lørdag & søndag: lukket

 


Bestil tilbud​

streg_gron

For at gøre det let for dig som kunde kan du nu bestille et tilbud direkte fra vores hjemmeside her.​ Du kan også skriv en mail: tilbud@tryk2100.dk