Velkommen - Digitalprint tryksager i København

Roll up banner til reklamer

En roll up er i princippet et banner, der er monteret i en metalkasette hvorfra det oprulles. Det kan transporteres nemt i en medfølgende "taske". Hos TRYK 2100 tilbyder vi roll up bannere udført efter dine ønsker.

Formatet på roll up fra os er typisk to meter højt og 85 cm bredt, men også andre størrelser er muligt. Budskabet bestemmer du naturligvis selv. Ofte er en roll up et udprint af en plakat, hvor plakaten er udformet forud til en bestemt sammenhæng.

Ofte brugt på messer

I de fleste tilfælde anvendes roll up på messer, hvor man har plads til at brede sig visuelt, og hvor man desuden har brug for at gøre sig synlig i stort format med sit budskab. 

En roll up er en økonomisk god løsning, når et budskab skal formidles til mange mennesker. Hos TRYK 2100 fører vi også andre produkter til brug på messer, for eksempel flyers, prislister, visitkort osv.

Vi tilbyder desuden samlede messepakker, hvor du på en nem måde kan få din kommunikation rettet til, så der er overensstemmelse i designet og det generelle udtryk.

Kontakt os om Roll up’s idag

Foruden på messerne er en roll up anvendelig for eksempel i forbindelse med udstillinger, i butikker af forskellig slags, på kongresser, og generelt i større lokaler hvor mange mennesker er samlet eller kommer forbi. 

TRYK 2100 giver gerne gode råd og vejledning i udformningen af din roll up. Spørg os om mulighederne, også for samlede messepakker.

Kom forbi butikken eller ring på telefon 35 55 21 00.

Kontaktoplysninger:

Østerbrogade 84  ▪ 2100 København Ø

Telefon: 35 55 21 00  ▪  E-mail: butik@tryk2100.dk

Åbningstider: MAN-FRE:  9-17.00 & LØR 10-14.00

​LUKKET Grundlovsdag lørdag 5. maj

Tilbud ønskes:

E-mail: tilbud@tryk2100.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.