​​Roll up banner til reklamer

streg_gron

​En roll up er i princippet et banner, der er monteret i en metalkasette hvorfra det oprulles. Det kan transporteres nemt i en medfølgende "taske". Hos TRYK 2100 tilbyder vi roll up bannere udført efter dine ønsker.

Formatet på roll up fra os er typisk to meter højt og 85 cm bredt, men også andre størrelser er muligt. Budskabet bestemmer du naturligvis selv. Ofte er en roll up et udprint af en plakat, hvor plakaten er udformet forud til en bestemt sammenhæng.

Ofte brugt på messer

I de fleste tilfælde anvendes roll up på messer, hvor man har plads til at brede sig visuelt, og hvor man desuden har brug for at gøre sig synlig i stort format med sit budskab.

En roll up er en økonomisk god løsning, når et budskab skal formidles til mange mennesker. Hos TRYK 2100 fører vi også andre produkter til brug på messer, for eksempel flyers, posters, prislister, visitkort osv.

Vi tilbyder desuden samlede messepakker, hvor du på en nem måde kan få din kommunikation rettet til, så der er overensstemmelse i designet og det generelle udtryk.

Kontakt os om Roll up’s idag

Foruden på messerne er en roll up anvendelig for eksempel i forbindelse med udstillinger, i butikker af forskellig slags, på kongresser, og generelt i større lokaler hvor mange mennesker er samlet eller kommer forbi.

TRYK 2100 giver gerne gode råd og vejledning i udformningen af din roll up. Spørg os om mulighederne, også for samlede messepakker.

Kom forbi butikken eller ring på telefon 35 55 21 00.

Vi værner om miljøet​

trykkeri der matcher dine behov

​Er du i tvivl om, hvad du har behov for eller har du blot nogle spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, eller endnu bedre bruge den mere detaljerede forespørgsels formular.

Kontaktoplysninger

streg_gron

TRYK 2100 ApS

Østerbrogade 84, 2100 København Ø

+ klik for rutevejledning

Har du spørgsmål?

streg_gron

Telefon: 35 55 21 00

E-mail: butik@tryk2100.dk

​CVR-nummer: ​29635269

Åbningstider​

streg_gron

Mandag-fredag: 9:00-17:00

Lørdag & søndag: lukket

 


Bestil tilbud​

streg_gron

For at gøre det let for dig som kunde kan du nu bestille et tilbud direkte fra vores hjemmeside her.​ Du kan også skriv en mail: tilbud@tryk2100.dk